Turistične destinacije - Istra, Kvarnerski otoki, Opatija | Rona
Turistična naselja Barbariga, Červar Porat in Mareda se nahajajo na zahodni obali Istre. Naselja so zgrajena za zagotavljaje popolnega oddiha. Umeščena so v bližini plaž in gostom z gostinskimi objekti, trgovinami in športno – rekreativnimi vsebinami nudijo paleto storitev za zadovoljitev družinskih potreb.

Istra je področje s prekrasno pokrajino, bogato zgodovinsko dediščino in izjemno kulinarično tradicijo. Prepoznavna je po vrhunskih vinih in aromatičnem olivnem olju.

Z eno besedo je Istra idealna za družinski oddih.


Na otokih Cres in Pag se nahajata turistični naselji Zaglav in Gajac kjer je domače počutje gostov zagotovljeno. Umeščeni v bližino naravnih plaž ponujata gostom vse kar je potrebno da se počutijo kot doma, četudi so daleč od svojega doma.

Otoke krasijo edinstvene naravne plaže, kristalno čisto morje in izjemen podvodni svet.

Paška in creška jagnjetina, paški sir, paška čipka ter beloglavi jastrebi so sinonim za ta dva otoka ter hkrati nekaj kar je na teh avtentičnih lokacijah treba doživeti.

Za vse, ki želijo v svoj oddih vključiti tako počitek kot aktivno preživljanje časa,v skoraj nedotaknjeni naravi, sta otoka Cres in Pag idealen izbor.


Opatija je s svojo edinstveno arhitekturo, skrbno negovanimi parki in romantičnim ugodjem slovitega sprehajališča Lungomare že od nekdaj sinonim razkošja in elegance.

Carji in kralji, književniki in filozofi, pesniki in glasbeniki, vsi so del opatijske turistične zgodovine. Vzljubijo in za vedno pa jo nosijo v srcu tudi tisti, ki jo obiščejo le enkrat.

Opatija je veličastna in mondena a hkrati umirjena in krepilna.
Istra
Opatija
Otoki
Stinica
Rijeka