Otoki
Na otokih Cres in Pag se nahajata turistični naselji Zaglav in Gajac kjer je domače počutje gostov zagotovljeno. Umeščeni v bližino naravnih plaž ponujata gostom vse kar je potrebno da se počutijo kot doma, četudi so daleč od svojega doma.

Otoke krasijo edinstvene naravne plaže, kristalno čisto morje in zejemen podvodni svet. paška in creška jagnjetina, paški sir, paška čipka ter beloglavi jastrebi so sinonim za ta dva otoka ter hkrati nekaj kar je na teh avtentičnih lokacijah treba doživeti. 
Galerija
Otok Cres je ob Krku največi jadranski otok, kateri se je namestil na severnem delu Kvarnerskega zaliva. Na jugu je, v mestu Osor povezan s premičnim mostom z otokom Lošinjem.

Cres je hribovit otok dolg 66 km in širok od 2 do 12 km, obala je razvejana in bogat s številnimi uvalmi, v katerih se na zahodnem in južnem delu otoka nahajajo intimne prodnate plaže, idealne za nemoteno uživanje v bogastvu morja in sonca v njuni izvirni in nedotaknjeni obliki. Severni in vzhodni del otoka sta obdana s strmimi in surovimi stenami vrhov, kateri se dvigajo tudi preko 600 metrov nadmorske višine, ponujajoč nam očarljivi pogled na Kvarnerski zaliv, ki bo zagotovo dolgo ostal v spominu obiskovalca tega edinstvenega otoka.


Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov. S svojimi 270 kilometri razvejane obale slovi kot otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu, kjer je mnogo zalivov, uval, rtov in plaž.

Največja plaža po imenu »Paška uvala« je obkrožena z 20 km prodnatih plaž, posebna značilnost največjega dela otoka pa je njegova mesečeva pokrajina skalnjaka, z redkimi drevesi in prepredenimi dolgimi suhozidi, tako značilnimi za dalmatinsko obalo. Na tem surovem področju komajda uspeva nekaj trave, žajblja in drugih aromatičnih rastlin, katere so osnovna prehrana paških ovc. Prav zahvaljujoč tem aromatičnim rastlinam in morski soli, ki jo prinese močna burja imajo na daleč poznani paški sir in jagnetina tako specifičen in neponovljiv okus.