Apartma
Nazaj na seznam
Apartma Mimoza 4+2
 • Kazeta A8-1-2A, Gajac-otok Pag, Otoki, 53291, Croatia (Hrvaška)
  GPS:
  N 14.89620566368103 E 44.5328273806363
 • T:
  +385 51 715 728, 51 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
Apartma Mimoza Gajac za 4+2 osebe se nahaja v pritličju dvoetažne vrstne hiše v Gajcu, nedaleč od Novalje na otoku Pagu. Apartma velikosti 52m2 je v celoti obnovljen in opremljen z novim pohištvom.
Obsega kuhinjo in dnevni prostor z izvlečnim ležiščem za dve osebi (140 cm) - vse v istem prostoru, jedilni prostor – loža, spalnico z zakonsko posteljo, dvoposteljno sobo z ločenima ležiščema, 2x tuš/wc, prostorno terasa z vrtom.
Lastno parkirišče je pred vhodom v apartma.
Ostale informacije
 • Vrsta namestitve
  •  Apartma
 • Število nadstropij
  •  Pritličje
 • Hišni ljubljenčki
  •  Niso dovoljeni
 • Opremljenost hiše
  • - klima naprava
   - novo pohištvo
   - pralni stroj
   - sat-tv (lcd)
   - kuhinja opremljena z gospodinjskimi aparati in posodo
   - steklokeramični štedilnik
   - hladilnik z zamrzovalnikom
   - pečica
   - aparat za filter kavo
   - mikrovalovna pečica
    
 • Aktivnosti
  • Wakeboard – ski lift, banana boats, windsurfing, kolesarske poti, prosto plezanje, peš poti, bližina plaže, ribolov, sprehajališče ob morju. 
Pozicija na karti
Destinacija
Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov. S svojimi 270 kilometri razvejane obale slovi kot otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu, kjer je mnogo zalivov, uval, rtov in plaž.

Največja plaža po imenu »Paška uvala« je obkrožena z 20 km prodnatih plaž, posebna značilnost največjega dela otoka pa je njegova mesečeva pokrajina skalnjaka, z redkimi drevesi in prepredenimi dolgimi suhozidi, tako značilnimi za dalmatinsko obalo. Na tem surovem področju komajda uspeva nekaj trave, žajblja in drugih aromatičnih rastlin, katere so osnovna prehrana paških ovc. Prav zahvaljujoč tem aromatičnim rastlinam in morski soli, ki jo prinese močna burja imajo na daleč poznani paški sir in jagnetina tako specifičen in neponovljiv okus.

Navodila za voznike

Iz smeri Slovenije :

Preko Rijeke – po prečkanju meje na Rupi ali Pasjaku nadaljujete v smeri Rijeke in po reški obvoznici ter sledite smerokaze za otok Krk, nato proti Crikvenici in mimo Senja po magistralni cesti v smeri otok Rab in Pag. Po cca 82km od mejnega prehoda zavijete desno proti trajektnemu pristanišču Prizna do katerega vodi naslednjih 8km ceste. Iz Prizne vozijo trajekti na otok Pag (Žigljen). Po izkrcanju na otoku Pagu sledite smerokazom za mesto Pag. Po cca 8km pripeljete do križišča na katerem zavijete levo (smer mesto Pag). Po 1km vožnje zavijete desno in čez kakšnih 700m boste prispeli v naselje Gajac.

Iz smeri Zagreb :

Peljete po avtocesti v smeri Rijeke, na razcepu Bosiljevo nadaljujete proti Splitu, vse do izhoda Žuta lokva/Senj kjer zapustite avtocesto in nadaljujete v smeri Senja. V Senju zavijete levo v smeri otoka Raba in Paga, vse do trajektnega pristanišča Prizna iz katerega vozi trajekt na otok Pag (Žigljen). Po izkrcanju na otoku Pagu sledite smerokazom za mesto Pag. Po cca 8km pripeljete do križišča na katerem zavijete levo (smer mesto Pag). Po 1km vožnje zavijete desno in čez kakšnih 700m boste prispeli v naselje Gajac.