Apartma
Nazaj na seznam
Rona Volta A2+2
 • Volta 2/3, 52449 Červar Porat, Poreč, Poreč - Červar Porat, Istra, 52449, Croatia (Hrvaška)
  GPS:
  N 13.598628044128418 E 45.2734368284545
 • T:
  + 385 51 715 728, 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
Apartmajska hiša Rona Volta se nahaja v središču naselja Červar Porat, 100 m od morja. V objektu so na razpolago klimatizirana recepcija,  brezplačnim wi-fi, najem koles, storitve pranja in likanja perila (za doplačilo). V parku, nameščenemu v neposredni bližini hiše, je otroško igrišče in nedaleč od tod je tudi parkirišče. Objekt razpolaga skupaj z 30 apartmaji in studio-apartmaji, kateri so bili pred nekaj leti v celoti renovirani.

Apartma za 2 + 2 osebe (skupaj 16 enot)
Površine od cca.25 m2 do 35 m2; sestavljajo ga 1 dvoposteljna soba s francosko posteljo, jedilnica z kuhinjo in dnevnim prostorom z raztegljivim ležiščem za 2 osebi (širina 140 cm), tuš/WC.
 
Ostale informacije
 • Vrsta namestitve
  •  Apartma
 • Število nadstropij
  •  Pritličje, prvo in drugo nadstropje
 • Hišni ljubljenčki
  •  Dovoljeni z doplačilo
 • Opremljenost hiše
  • - klima naprava
   - dizajnirano pohištvo
   - SAT-TV
   - Opremljena kuhinja
   - hladilnik z zamrzovalnikom
   - mikrovalovna pečica
   - CD-radio
   - aparat za filter kavo

 • Aktivnosti
  • Aquagan, mini golf, izposojanje koles, izposojanje kanujev, stolni tenis, go-kart steza, cross buggy, konji za jahanje. 
Pozicija na karti
Destinacija
Poreč, vodilno turistično središče Istre se nahaja na zahodni obali Istre in slovi kot destinacija športa in zabave z bogato kulturno-zgodovinsko dediščino. Poleg navedenega je Poreč poznan tudi po svoji urejenosti, čistoči okolja, urejenih sprehajalnih poteh ob morju, po širokem spektru ponudbe za najrazličnejše okuse ter po bogati in raznovrstni ponudbi namestitvenih kapacitet kot so hoteli, kampi in apartmaji za počitnikovanje (dopust). 

Navodila za voznike

Iz smeri Rijeka/Zagreb:

Ko pripeljete skozi tunel Učka nadaljujte po „istrskem Y“ vse do izhoda Pazin – centar (na smerokazu piše Poreč), kjer zapeljete iz hitre ceste in vozite cca 500m do krožišča na katerem sledite smer Poreč. Še kakšnih 500m naprej, na koncu spusta po hribu, se nahaja še eno krožišče, na katerem ponovno sledite smeri Poreč. Vozite še nadaljnih 29km in pred vstopom v Poreč, v vasi Vrvari,na krožišču zavijte desno v smeri Novigrada.
Nadaljujte naravnost skozi nadaljnja 3 krožišča. Kakšnih 500m po zadnjem krožišču zavijte levo v smeri Červar Porat ter čez 1km zavijte desno proti Červar Poratu. Pripeljete v naselje kjer je pred vami glavna peš ulica v kateri se na cca 30m, v prvi ulici levo, nahaja recepcija Rona.

Iz smeri Koper/Trst:

Po prečkanju mejnega prehoda Kaštel ali Plovanija in vstopu v Republiko Hrvaško spremljajte smerokaze za Poreč in se priključite na avtocesto „istrski Y“. Kakšnih 12 km se peljete po „istrskem Y“ in iz avtoceste zapeljete pri izhodu za Novigrad.
Nadaljujte naravnost cca 6km do Novigrada kjer na tretjem izhodu krožišča zavijete v smeri Poreča. Nadaljujte naravnost naslednjih 11km, dokler ne pripeljete do križišča v katerem zavijete desno v smeri Červar Porat.
Po 1km vožnje zavijete desno proti Červar Poratu in se pripeljete v naselje kjer je pred vami glavna peš ulica v kateri se na cca 30m, v prvi ulici levo, nahaja recepcija Rona.