Apartma
Nazaj na seznam
A5 / A2+3 per.
 • Ravna dolina bb, 52470 Savudrija , Umag - Savudrija, Istra, 52470, Croatia (Hrvaška)
  GPS:
  N 13.501081466674805 E 45.4914270441561
 • T:
  + 385 51 715 728, 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
Bungalovi Rona Savudrija se nahajajo v Ravnoj dolini, 1 km od Savudrije in 8 km od Umaga. Bungalovi se nahajajo 100 m od plaže na obdelovalnih površin od 1.800 m2 z obilo zelenja in sence.

Objekt razpolaga skupaj z 10 apartmajih kateri so bili pred nekaj leti v celoti renovirani.

Apartma A5 za 2 + 3 oseb (skupaj 3 enot)
Površine od cca.40 m2, sestavljajo ga 2 dvoposteljne sobe, ena z francosko posteljo in ena z kreveti na kat, jedilnica z kuhinjo in dnevnim prostorom z raztegljivim ležiščem za 1 osebu, tuš / WC, terasa z sedežno garnituro
Ostale informacije
 • Vrsta namestitve
  •  Apartma
 • Število nadstropij
  •  Pritličje
 • Hišni ljubljenčki
  •  Dovoljeni ( 5€ / dan )
 • Opremljenost hiše
  • - klimna naprava
   - moderno pohištvo
   - SAT-TV
   - kuhinja z posudjem
   - hladilnik z zamrzovalnikom
   - balkon ili terasa z sedežno garnituro.
 • Aktivnosti
  • Kolesarjenje, tek, nogomet, rokomet, plavanje, jadranje 
Pozicija na karti
Destinacija
Umag je s številnimi hoteli in znanimi turističnimi naselji ter kampi turistični center na severozahodnem delu istrskega polotoka, v bližini Novigrada. Raznolika celoletna wellness in športna ponudba, izjemno cenjena avtohtona gastronomija, vinske in oljčne ceste – vse to so razlogi zaradi katerih je vredno obiskati Umag. Prekrasno staro mestno jedro še dandanes kaže sliko razkošne preteklosti – beneške vile, renesansne in baročne zgradbe, ohranjeni deli grajskih zidov ...

V turistično privlačnem zalivu se nahaja ena od najprestižnejših ACI marin nagrajenih z modro zastavo. Mnoge omemba Umaga asocira tudi na teniški ATP turnir, kateri se v Umagu odvija že vrsto let.

Tudi zaledje Umaga, četudi manj poznano, ponuja številne znamenitosti za obiskovalce. Gre za krasno ohranjeno pokrajino med dvema istrskima rekama, Dragonjo in Mirno.

Ob bogati zgodovini in prelepi pokrajini, je umaška riviera danes znana tudi po visokokvalitetnih hotelih in turističnih vsebinah kot jeturistično naselje Katoro, v katerem najdete vrhunske restavracije, trgovine in zabavo. Še posebej privlačni so zunanji bazeni in številne animacije za otroke.

 

Navodila za voznike

 Iz smeri Rijeka/Zagreb:

Ko pripeljete skozi tunel Učka nadaljujte po „istrskem Y“ vse do izhoda Trst-Buzet-Lupoglav, kjer na izhodu zapeljete iz hitre ceste in v prvem križišču zavijete desno ter nadaljujete vožnjo še naslednjih 50 km (skozi mesta kraje Lupoglav, Buzet, Livade, Bijele Zemlje). Vozite naravnost v smeri meje, peljete mimo Buj do kraja Plovanija in zavijete levo v smeri Umaga. Sledite smerokazom za Savudrijo. Na vstopu v Savudrijo peljete mimo bencinske črpalke na levi in znaka za Autokamp Veli Jože. Zatem na prvem križišču zavijete desno, vozite še 500m dokler na levi ne zagledate znaka in vhoda v „Apartmajsko naselje Rona“.

Iz smeri Koper/Trst:

Po prečkanju mejnega prehoda Kaštel ali Plovanija in vstopu v Republiko Hrvaško spremljajte smerokaze za Savudrijo. Na vstopu v Savudrijo peljete mimo bencinske črpalke na levi in znaka za Autokamp Veli Jože. Zatem na prvem križišču zavijete desno, vozite še 500m dokler na levi ne zagledate znaka in vhoda v „Apartmajsko naselje Rona“.