Tehnički odjel pruža sve vrste usluga pri održavanju apartmana,nekretnina i posebno kuća za odmor. Naše aktivnosti posebno su usmjerene prema vlasnicima koji žive izvan mjesta u kojem je smještena njihova nekretnina ili apartman.

Cilj nam je osigurati potpunu uslugu svojim klijentima: od održavanja nekretnina, renoviranja, obavljanja osnovnih popravaka pa sve do usluga tijekom boravka vlasnika i/ili gostiju u kući ili apartmanu.

Naše usluge podijeljene su u tri kategorije:
  •   Cjelogodišnji nadzor
  •   Tekuće i interventno održavanje objekata
  •   Čišćenje objekata

1. Cjelogodišnji nadzor objekata


Obilazak i kontrola objekata iznutra i izvana dva puta mjesečno, te posebni obilazak u
slučaju nevremena. (datume obilaska dogovorno utvrđujemo s vlasnikom). Kontrola instalacija struje i vode, te svih vanjskih prozora i vrata. Prozračivanje objekata. Čuvanje ključa nekretnine na našim recepcijama. Podnošenje mjesečnog izvješća vlasniku nekretnine putem e-maila, uz slanje fotografija.
Uz dogovor sa vlasnikom instaliramo elektronski, bezžični alarmni sustav sa mogućnošću fizičke intervencije ovlaštene zaštitarske kuće.

2. Tekuće i interventno održavanje nekretnina


Uključuje sve sitne popravke koji se obavljaju u apartmanima na temelju popisa i ponude prije sezone te intervencije u ljetnim mjesecima.
Zbog iskustava sa dosadašnjim partnerima poželjno je da se tekuće održavanje odradi prije ulaska prvih gostiju u apartmane, čime se smanjuje broj intervencija u ljetnim mjesecima.
U sezoni, ljetnom razdoblju, gost nedostatke ili kvarove može prijaviti na našim recepcijama ili telefonski na broj našeg voditelja poslovanja.

3. Čišćenje apartmana


Generalno čišćenje apartmana odnosi se na kompletno i detaljno čišćenje svih unutarnjih prostorija kao i okoliša sa vrtovima. Apartmani se čiste i dezinficiraju prije dolaska gosta sa najkvalitetnijim sredstvima i strojevima. Sve naše spremačice prošle su specijalističku obuku uporabe ovih sredstava.
Međusmjensko čišćenje apartmana vrši se prilikom svake izmjene gostiju. Navedena usluga vrši se samo na lokacijama na kojima poduzeće Rona Trade d.o.o. ima formirane svoje recepcije. Gost naručuje međusmjensko čišćenje na recepciji ili telefonski.
Strojno dubinsko pranje tekstilne opreme i objekta.
Pranje deka, jastuka, zavjesa, tekstila, namještaja i sitnog inventara.
Dizajn, uređenje i održavanje vrtova, cvijeća, voćaka i biljaka, izvedba navodnjavanja.
Kontakt podaci
Poruka