Apartman
Povratak na listu
Apartman Zdravko za 2+2 osobe
 • Marana bb, 52215 Vodnjan, Barbariga, Istra, 52215, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 13.750709295272827 E 44.992951419997
 • T:
  +385 51 715 728, 51 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
 Apartman Zdravko za 2+2 osobe nalaze se na drugom katu troetažne apartmanske zgrade u turističkom naselju Barbariga, na zapadnoj obali Istarskog poluotoka. Apartman je vrlo dobro održavan, opremljen jednostavnim i funkcionalnim namještajem, a nalazi se na cca 550 m od prekrasne šljunčane plaže. Površine je cca 30 m2 i sastoji se od kuhinje sa dnevnim boravkom sa kaučem na izvlačenje za dvije osobe i stolom za objedovanje – sve u jednoj prostoriji, Tuš/WC, jedna dvokrevetna soba sa dva odvojena kreveta, natkrivena terasa sa sjedećom garniturom (6 m2) i pogledom na šumu.
Ostale informacije
 • Tip smještaja
  •  Apartman
 • Broj etaža
  •  III kat
 • Kućni ljubimci
  •  Kućni ljubimci: dozvoljeni uz nadoplatu. (5,90.- EUR po danu)
 • Opremljenost kuće
  •  Opremljenost apartmana:
   - klima uređaj
   - jednostavan namještaj
   - SAT-TV
   - Mašina za filter kavu
   - Opremljena kuhinja s posuđem
   - hladnjak sa ledenicom
   - terasa
   - perilica za rublje.
   - osiguran besplatan parkirno mjesto ispred apartmanske zgrade


 • Aktivnosti
  • Blizina plaže, ribolov, šetnica uz more, biciklističke staze, jedrenje, wind surfing, etc
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
Malo turističko mjesto Barbariga nalazi se na zapadnoj obali Istre i smješteno je na pola puta između Rovinja na sjeveru i Pule na jugu od kojih je jednako udaljena – cca .20 kilometara. Mjesto okružuje netaknuta mediteranska makija i brojni maslinici, a samo naselje sastoji se od apartmana u dvoetažnim kućama u nizu, i kuća za odmor koje su izgrađene '80-ih godina prošlog stoljeća. Barbariga je pitomo mjesto idealno za obiteljski odmor zahvaljujući slabom prometu unutar naselja, iznimno je čisto a brojni strani vlasnici kuća koji ljeta provode u Barbarigi upotpunjuju ukupni dojam svojim uređenim i njegovanim okućnicama.

Upute za vozače

Iz pravca Slovenije

Nakon prelaska graničnog prijelaza Kaštel ili Plovanija pratite putokaze za Pulu i uključite se na auto-cestu "Istarski Y". Nastavite po auto-cesti daljnjih 75 km i izađite na izlazu "Vodnjan" te nakon izlaza pratite putokaze za Fažanu i Nacionalni park Brijuni. Prije Fažane skrenite u prema mjestu "Peroj" a iz Peroja nastavite dalje u smjeru Barbarige koja se nalazi na cca 8 km od Peroja. Jednom kada dođete u naselje pratite putokaze za recepciju "Apartmani Rona".

Iz smjera Zagreba/Rijeke

Nakon izlaska iz tunela "Učka" nastavite auto-cestom "Istarski Y" prateći putokaze za Pulu. Nastavite po auto-cesti daljnjih 65 km i izađite na izlazu "Vodnjan" te nakon izlaza pratite putokaze za Fažanu i Nacionalni park Brijuni. Prije Fažane skrenite u prema mjestu "Peroj" a iz Peroja nastavite dalje u smjeru Barbarige koja se nalazi na cca 8 km od Peroja. Jednom kada dođete u naselje pratite putokaze za recepciju "Apartmani Rona".

Zračne luke i ostali prijevoz
Aerodrom Pula 20 km.

Hidrogliser do Venecije (Italija) iz Poreča, Rovinja ili Pule (više na www.venezialines.com)

Autobusne linije iz Trsta, Zagreba i Rijeke.