Apartman
Povratak na listu
Bungalov Ana za 4+2 osoba
 • Volta 2/3, 52449 Červar Porat, Poreč, Poreč - Červar Porat, Istra, 52449, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 13.601524829864502 E 45.2734217281702
 • T:
  + 385 51 715 728, 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
Bungalov Ana za 4+2 osoba je prizemna kućica u nizu (rubna kućica) u turističkom naselju Červar Porat nedaleko Poreča. Vlasnik apartmana ne živi u istoj kući. Bungalov je renoviran 2006 godine, i nalazi se na 10 minuta pješice od šljunčane plaže. Objekt ima površinu od cca 56 m2 i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa kaučem na izvlačenje za dvije osobe i stolom za ručavanje, Tuš/WC, dvije dvokrevetne sobe sa francuskim krevetima, terasa sa nadstrešnicom, sjedećom garniturom i kaminom za roštiljanje. Javni parking na 50 m od kuće.

Ostale informacije
 • Tip smještaja
  • Apartman Bungalov
 • Broj etaža
  • Prizemlje
 • Kućni ljubimci
  • Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu (5,90.- EUR / dan)
 • Opremljenost kuće
  • Opremljenost kuće:
   - klima uređaj
   - namještaj modernog dizajna
   - LCD-TV
   - kuhinja sa posuđem
   - hladnjak sa ledenicom
   - perilica za suđe
   - aparat za filter kavu
   - roštilj.
 • Aktivnosti
  • Aquagan, mini golf, iznajmljivanje bicikala, iznajmljivanje sandolina, stolni tenis, go-kart staza, cross buggy, konji za jahanje.
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
Poreč, vodeće turističko središte Istre nalazi se na sredini zapadne istarske obale i čuven je kao destinacija sporta i zabave uz bogatu kulturno-povijesnu baštinu. Osim navedenih obilježja, Poreč je poznat i po uređenosti, čistoći okoliša uređenim šetnicama uz more, raznovrsnom ponudom za najrazličitije ukuse te bogatom i raznovrsnom ponudom smještajnih kapaciteta poput hotela, kampova i apartmana za odmor u Poreču.

Svjedočanstvo Porečke duge povijesti sa svojim počecima u doba rimskog carstva (Rimski nazi Collonia Iulia Parentium) je starogradska jezgra u koj su do dan danas sačuvane ulice Decumanus i Cardo Maximus, ostaci Rimskoga hrama pored trga Marafor (Forvm Romanum), izuzetno sačuvana Romanička kuća, brojne gotičke palače od kojih su najpoznatije „Lavlja“ palača i palača Zuccato, te najčuveniji porečki spomenik koji je od godine 1997. dio Svjetske kulturno povijesne baštine pod zaštitom UNESCO-a – Eufrazijeva Bazilika, izgrađena u periodu od IV – VI st. U bizantinskom stilu.

Osim turističke i kulturne, Poreč ima i svoju sportsku i zabavnu stranu koju nude brojni barovi, noćni barovi, restorani, casina te vrhunska diskoteka Byblos u kojoj svakog ljeta nastupaju svjetski renomirani DJ-evi obogaćuju vruće Porečke ljetne noći.Poreč nudi raznovrsnu ponudu sportova, od tenisa, beach volleya, nogometa, jahanja, biciklizma, pješačenja, te drugih sportova na vodi, koji će obogatiti odmor svakog svog posjetitelja

Upute za vozače

Za dolaske iz smjera Rijeka/Zagreb

Nakon prolaska kroz Tunel Učka vozite se „Istarskim Y” do izlaza „Pazin centar” (na putokazu piše Poreč) gdje izlazite i vozite cca 500 m do kružnog toka na kojem pratite smjer „Poreč”. Cca 500 m dalje na kraju nizbrdice nalazi se još jedan kružni tok na kojem opet pratite putokaz „Poreč” nakon čega vozite bez skretanja daljnjih 29 km i prije samog ulaza u Poreč, u selu Vrvari na kružnom toku skrećete desno u smjeru „Novigrad”. Nastavljate uvijek ravno nailazeći na 3 kružna toka. Cca 500 m nakon zadnjeg kružnog toka skrećete lijevo u smjeru „Červar Porat”, nakon cca 1km skrenuti desno prema Červar Porat i dolazite u mjesto i pred vama je glavna pješačka ulica u kojoj se na cc 30 m u prvoj ulici lijevo nalazi recepcija Rona.
Za dolaske iz smjera Koper/Trst

Nakon ulaska u Republiku Hrvatsku preko graničnog prijelaza Kaštel ili Plovanija, pratite putokaze za „Poreč” te se uključite na brzu cestu „Istarski Y”. Vozite se po Istarskom „Y” cca 12 km te izađite na izlazu „Novigrad”. Nastavite ravno do Novigrada cca 6 km gdje na kružnom toku na ulazu u grad skrećete lijevo u smjeru Poreča. Nastavljate dalje ne skrećući sa ceste idućih 11 km te nailazite na skretanje desno u smjeru „Červar Porat”. Nakon cca 1km skrenuti desno prema Červar Porat i dolazite u mjesto i pred vama je glavna pješačka ulica u kojoj se na cc 30 m u prvoj ulici lijevo nalazi recepcija Rona

Zračne luke i ostali prijevoz

Zračna luka Pula na cca. 60 km.

Katamarani iz Venecije (Italija) za Poreč (vidi na www.venezialines.com)

Autobusne linije iz Trsta, Zagreba i Rijeke.