Apartman
Povratak na listu
A4 / A2+2 per.
 • Ravna dolina bb, 52470 Savudrija , Umag - Savudrija, Istra, 52470, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 13.501081466674805 E 45.4914270441561
 • T:
  + 385 51 715 728, 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
Bungalovi Rona Savudrija smješteni su u Ravnoj dolini, 1 km od Savudrije i 8 km od turističkog centra Umaga. Bungalovi se nalaze u vrlo mirnom predjelu, svega 100 m od plaže, na njegovanom zemljištu od oko 1.800 m2 s obiljem zelenila i hlada.

Bungalov A4 za 2+2 osobe (ukupno 5 jedinica)

Cca 34 m2, sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem za jednu osobu, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom s dodatnim ležajem za jednu osobu u jednoj prostoriji, tuš / WC, terasa sa sjedećom garniturom.
Ostale informacije
 • Tip smještaja
  • Apartman
 • Broj etaža
  • Prizemlje
 • Kućni ljubimci
  • Kućni ljubimci dozvoljni uz nadoplatu (5.- EUR/dan)
 • Opremljenost kuće
  • Opremljenost apartmana:
   - klima uređaj
   - namještaj modernog dizajna
   - SAT-TV
   - opremljena kuhinja
   - hladnjak s ledenicom
   - terasa sa sjedećom garniturom
 • Aktivnosti
  • Biciklizam ,jogging, nogomet, rukomet, plivanje, jedrenje.
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
Umag, turistički centar na sjeverozapadnom rubu istarskoga poluotoka, u blizini Novigrada, nudi brojne hotele i poznata turistička naselja i kampove. Raznolika cjelogodišnja wellness i sportska ponuda, iznimno cijenjena autohtona gastronomija, ceste vina i maslina - sve su to razlozi zbog kojih vrijedi doći u Umag. Prekrasna stara jezgra grada i danas odaje sliku raskoši nekih prošlih vremena - venecijanske vile, renesansne i barokne zgrade, sačuvani dijelovi gradskih zidina...

U turistički atraktivnom zaljevu nalazi se i jedna od najprestižnijih ACI marina nagrađena plavom zastavom, a mnogi će se na spomen Umaga prisjetiti i teniskog ATP turnira koji se u Umagu održava već niz godina.
I zaleđe Umaga, makar znatno manje poznato, nudi brojne zanimljivosti posjetiteljima, taj još iznimno očuvani krajolik smješten između dvije istarske rijeke, Dragonje i Mirne.

No, pored bogate povijesti i prekrasnog krajolika, umaška je rivijera danas poznata i po visokokvalitenim hotelima i turističkim sadržajima, poput Turističkog naselja Katoro koje uz smještaj nudi i vrhunske restorane, trgovine i zabavne sadržaji, a posebno su atraktivni vanjski bazeni i brojni sadržaji za djecu.

Upute za vozače

Za dolaske iz smjera Rijeka/Zagreb

Nakon prolaska kroz Tunel Učka vozite se „Istarskim Y” do izlaza „Trst - Buzet - Lupoglav”, izađete s brze ceste i na prvom skretanju skrenete desno te vozite daljnjih 50 km bez skretanja (prolazite kroz mjesta Lupoglav, Buzet, Livade, Bijele Zemlje). Vozite ravno u smjeru granice, prolazite pored Buja, vozite do mjesta Plovanija te potom skrenete lijevo u smjeru Umaga i dalje pratite putokaze za Savudriju. Na ulazu u Savudriju s lijeve strane prolazite pored benzinske crpke i pored tabele „Autokamp Veli Jože“; Nakon toga prvo skretanje na desno, vozite još 500 m i s lijeve strane ćete vidjeti tabelu i ulaz u „Apartmansko naselje Rona“.

Za dolaske iz smjera Koper/Trst

Nakon ulaska u Republiku Hrvatsku preko graničnog prijelaza Kaštel ili Plovanija, pratite putokaze za Savudrija. Na ulazu u Savudriju s lijeve strane prolazite pored benzinske crpke i pored tabele „Autokamp Veli Jože“; Nakon toga prvo skretanje na desno, vozite još 500 m i s lijeve strane ćete vidjeti tabelu i ulaz u „Apartmansko naselje Rona“.

Zračne luke i ostali prijevoz

Zračna luka Pula - 90 km.
Zračna luka Trst udaljena - 100 km.
Zračna luka Ljubljana - 150 km.

Autobusne linije iz Trsta, Zagreba i Rijeke.