Apartman
Povratak na listu
Apartman Janja za 3+1 osobe s dvorištem
 • Marana bb, 52215 Vodnjan, Barbariga, Istra, 52215, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 13.758563230194113 E 44.9918500861893
 • T:
  + 385 51 715 728 51 715 755
  F:
  + 385 51 272 307
info
Apartman Janja za 3+1 osobe je prizemni apartman u nizu u naselju Barbariga. Kompletno je renoviran i nalazi se na 5 minuta pješice od šljunčane plaže.
Objekt ima površinu od cca 60 m2 i sastoji se od dnevnog prostora sa kaučem na izvlačenje za jednu osobu i kuhinjom u istom prostoru, dvije spavaće sobe od kojih jedna sa bračnim krevetom i jedna sa jednim krevetom za jednu osobu, obje imaju izlaz na zatvorenu loggiu/blagovaona, tuš/WC, prostrani vrt od 110m2.
Parking nedaleko od apartmana: na plaćanje

Ostale informacije
 • Tip smještaja
  • Apartman
 • Broj etaža
  • Prizemlje
 • Kućni ljubimci
  • Dozvoljeni uz nadoplatu
 • Opremljenost kuće
  • - klima uređaj
   - novi namještaj
   - SAT-TV
   - kuhinja sa kuhinjskim aparatima
   - hladnjak sa ledenicom
   - aparat za filter kavu
   - mikrovalnu pećnicu
   - štednjak na struju
   - pećnica
   - perilica za rublje
   - roštilj
   - vanjski tuš
 • Aktivnosti
  • Blizina plaže, ribolov, šetnica uz more, biciklističke staze, jedrenje, wind surfing, etc
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
Malo turističko mjesto Barbariga nalazi se na zapadnoj obali Istre i smješteno je na pola puta između Rovinja na sjeveru i Pule na jugu od kojih je jednako udaljena – cca .20 kilometara. Mjesto okružuje netaknuta mediteranska makija i brojni maslinici, a samo naselje sastoji se od apartmana u dvoetažnim kućama u nizu, i kuća za odmor koje su izgrađene '80-ih godina prošlog stoljeća. Barbariga je pitomo mjesto idealno za obiteljski odmor zahvaljujući slabom prometu unutar naselja, iznimno je čisto a brojni strani vlasnici kuća koji ljeta provode u Barbarigi upotpunjuju ukupni dojam svojim uređenim i njegovanim okućnicama.

Upute za vozače

Iz pravca Slovenije

Nakon prelaska graničnog prijelaza Kaštel ili Plovanija pratite putokaze za Pulu i uključite se na auto-cestu "Istarski Y". Nastavite po auto-cesti daljnjih 75 km i izađite na izlazu "Vodnjan" te nakon izlaza pratite putokaze za Fažanu i Nacionalni park Brijuni. Prije Fažane skrenite u prema mjestu "Peroj" a iz Peroja nastavite dalje u smjeru Barbarige koja se nalazi na cca 8 km od Peroja. Jednom kada dođete u naselje pratite putokaze za recepciju "Apartmani Rona".

Iz smjera Zagreba/Rijeke

Nakon izlaska iz tunela "Učka" nastavite auto-cestom "Istarski Y" prateći putokaze za Pulu. Nastavite po auto-cesti daljnjih 65 km i izađite na izlazu "Vodnjan" te nakon izlaza pratite putokaze za Fažanu i Nacionalni park Brijuni. Prije Fažane skrenite u prema mjestu "Peroj" a iz Peroja nastavite dalje u smjeru Barbarige koja se nalazi na cca 8 km od Peroja. Jednom kada dođete u naselje pratite putokaze za recepciju "Apartmani Rona".

Zračne luke i ostali prijevoz
Aerodrom Pula 20 km.

Hidrogliser do Venecije (Italija) iz Poreča, Rovinja ili Pule (više na www.venezialines.com)

Autobusne linije iz Trsta, Zagreba i Rijeke.