Apartman
Povratak na listu
Apartman Vesna za 6 osoba
 • Kazeta A8/1-2, Gajac - Otok Pag, Otoci, 53291, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 14.896987201049797 E 44.5307625813459
 • T:
  00 385 51 715 728
  F:
  00 385 51 272 307
info
Apartman Vesna Gajac za 6 osoba je dvoetažni apartman u turističkom naselju Gajac nedaleko Novalje na otoku Pagu.
Vlasnik apartmana ne živi u istoj kući. Apartman je opremljen jednostavnim namještajem i nalazi se na cca 100 m od šljunčane plaže.

Površine je cca 73 m2 i sastoji se od prizemlja gdje se nalaze opremljena kuhinja sa blagovaonom, tuš/WC, jedna dvokrevetna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedna dvokrevetna soba sa dva odvojenim krevetima, dnevni boravak i terasa sa roštiljem i sjedećom garniturom.

Na prvom katu nalazi se otvorena dvokrevetna soba sa bračnim krevetom. Javni parking u ulici pred apartmanom.

Ostale informacije
 • Tip smještaja
  • Apartman
 • Broj etaža
  • 2
 • Kućni ljubimci
  • Nisu dozvoljeni
 • Opremljenost kuće
  • - klima uređaj
   - TV
   - kuhinja sa kuhinjskim aparatima
   - mašina za filter kavu
   - mikrovalna
   - el. pećnica
   - hladnjak sa ledenicom
   - perilica rublja
 • Aktivnosti
  • Wakeboard - ski lift, banana boats, windsurfing, biciklističke staze, free climbing, pješačke staze, blizina plaže, ribolov, šetnica uz more, etc.
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
 Otok Pag jedan je od najvećih Jadranskih otoka, a sa svojih 270 km razvedene obale slovi i kao otok s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža.

Najveća uvala nazvana „Paška uvala“ zaokružena je sa 20 km šljunčanih plaža, a karakteristika najvećeg dijela otoka je njegov „mjesecoliki“ krajolik kamenjara sa jako malo stabala i ispresjecan dugim suhozidima tipičnim za dalmatinsku obalu. U takvom surovom terenu uspijeva jedva nešto trave, kadulje i drugog aromatičnog bilja koje je osnova prehrane paških ovaca. Zahvaljujući tom aromatičnom bilju i morskoj soli koju jaka bura na njega donese, čuveni paški sir i janjetina imaju tako specifičan i jedinstven okus.

Upute za vozače

Iz pravca Slovenije Preko Rijeke

nakon prelaska granice u Rupi ili Pasjaku nastavljamo u smjeru Rijeke riječkom zaobilaznicom prateći putokaze za otok Krk. Izlazimo sa zaobilaznice nedaleko Bakra i pratimo putokaze prema Crikvenici, za tim Senju. Nakon Senja nastavljamo dalje cestom uz more u smjeru otok Rab i otok Pag. Nakon cca 82 km od graničnog prijelaza skrećemo desno prema trajektnom pristaništu Prizna do kojega vodi daljih 8 km ceste. Iz Prizne polaze trajekti za otok Pag (Žigljen). Jednom kada smo se iskrcali na otok Pag pratimo putokaze za grad Pag i vozite se cca 8 km ravno do raskršća na kojem skrećete lijevo (smjer grad Pag). Nakon cca 1 km skrećete desno i za cca 700 m dolazite u Gajac.

Iz smjera Zagreba idemo auto-cestom u smjeru Rijeka i u raskrižju Bosiljevo skrećemo u smjeru prema Splitu sve do izlaza Žuta lokva/Senj gdje izlazimo sa auto ceste i nastavljamo u smjeru Senj. U Senju skrećemo lijevo u smjeru otok Rab/otok Pag do trajektnog pristaništa Prizna odakle polazi trajekt za otok Pag(Žigljen). Jednom kada smo se iskrcali na otok Pag pratimo putokaze za grad Pag i vozite se cca 8 km ravno do raskršća na kojem skrećete lijevo (smjer grad Pag). Nakon cca 1 km skrećete desno i za cca 700 m dolazite u Gajac