Apartman
Povratak na listu
Apartman Branka A4+2
 • Kazeta A8-1-2A, Gajac - Otok Pag, Otoci, 53291, Croatia (Hrvatska)
  GPS:
  N 14.900979995727539 E 44.527445065117206
 • T:
  +385 51 715 728, 51 715 755
  F:
  +385 51 272 307
info
 Apartman „Branka“ za 4+2 osobe je smješten u rubnom dijelu Gajca nedaleko od Novalje na otoku Pagu. Apartman ima površinu od cca 49 m2 i sastoji se od kuhinje, dnevni boravak (kauč na izvlačenje za dvije osobe) i blagovaonicom sve u jednom prostoru sa izlazom na terasu, tuš/wc, na katu se nalazi predsoblje sa francuskim krevetom i jedna dvokrevetna soba sa francuskim krevetom sa pogledom na more. Parking u ulici nedaleko apartmana.
Ostale informacije
 • Tip smještaja
  •  Apartman
 • Broj etaža
  •  Dvoetažni apartman
 • Kućni ljubimci
  •  Dozvoljeni uz nadoplatu 
 • Opremljenost kuće
  •  Opremljenost apartmana:
   - klima uređaj
   - TV
   - kuhinja sa posuđem i aparatima
   - hladnjak sa ledenicom
   - električna pećnica
   - perilica za rublje
   - perilica suđa
   - mikrovalna pećnica
   - aparat za filter kavu
   - roštilj
 • Aktivnosti
  •  Wakeboard - ski lift, banana boats, windsurfing, biciklističke staze, free climbing, pješačke staze, blizina plaže, ribolov, šetnica uz more, etc.
Pozicija smještaja na karti
Destinacija
 Otok Pag jedan je od najvećih Jadranskih otoka, a sa svojih 270 km razvedene obale slovi i kao otok s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža.

Najveća uvala nazvana „Paška uvala“ zaokružena je sa 20 km šljunčanih plaža, a karakteristika najvećeg dijela otoka je njegov „mjesecoliki“ krajolik kamenjara sa jako malo stabala i ispresjecan dugim suhozidima tipičnim za dalmatinsku obalu. U takvom surovom terenu uspijeva jedva nešto trave, kadulje i drugog aromatičnog bilja koje je osnova prehrane paških ovaca. Zahvaljujući tom aromatičnom bilju i morskoj soli koju jaka bura na njega donese, čuveni paški sir i janjetina imaju tako specifičan i jedinstven okus.

Upute za vozače

 Iz pravca Slovenije

Preko Rijeke - nakon prelaska granice u Rupi ili Pasjaku nastavljamo u smjeru Rijeke riječkom zaobilaznicom prateći putokaze za otok Krk. Izlazimo sa zaobilaznice nedaleko Bakra i pratimo putokaze prema Crikvenici, za tim Senju. Nakon Senja nastavljamo dalje cestom uz more u smjeru otok Rab i otok Pag. Nakon cca 82 km od graničnog prijelaza skrećemo desno prema trajektnom pristaništu Prizna do kojega vodi daljih 8 km ceste. Iz Prizne polaze trajekti za otok Pag (Žigljen). Jednom kada smo se iskrcali na otok Pag pratimo putokaze za grad Pag i vozite se cca 8 km ravno do raskršća na kojem skrećete lijevo (smjer grad Pag). Nakon cca 1 km skrećete desno i za cca 700 m dolazite u Gajac

Iz smjera Zagreba

Zagreba idemo auto-cestom u smjeru Rijeka i u raskrižju Bosiljevo skrećemo u smjeru prema Splitu sve do izlaza Žuta lokva/Senj gdje izlazimo sa auto ceste i nastavljamo u smjeru Senj. U Senju skrećemo lijevo u smjeru otok Rab/otok Pag do trajektnog pristaništa Prizna odakle polazi trajekt za otok Pag(Žigljen). Jednom kada smo se iskrcali na otok Pag pratimo putokaze za grad Pag i vozite se cca 8 km ravno do raskršća na kojem skrećete lijevo (smjer grad Pag). Nakon cca 1 km skrećete desno i za cca 700 m dolazite u Gajac.
Zračne luke i ostali prijevoz

Zračna luka Zadar 75 km.

Katamaranska dnevna linija Rijeka - Rab - Novalja
Trajekt Prizna - Žigljen