Turističke destinacije - Istra, Otoci, Opatija
Na zapadnoj obali Istre nalaze se turističke destinacije Barbariga, Červar Porat i Mareda, izgrađena za savršen odmor. Smještena u blizini plaža, pružaju gostima i sve dodatne usluge: ugostiteljske objekte, trgovine i sportsko-rekreativne sadržaje za cijelu obitelj.

Istra je regija prekrasnog krajolika, bogate povijesne baštine, izuzetne kulinarske tradicije, prepoznata po vrhunskom vinu i aromatičnom maslinovom ulju.

Jednom rječju, Istra je savršeno mjesto za obiteljski odmor!

Na otocima Cres i Pag nalaze se turistička naselja Zaglav i Gajac, stvorena da bi se u njima gosti osjećali kao u svom drugom domu. Smještena u blizini prirodnih plaža, pružaju gostima sve što je potrebno da se osjećaju kao da su kod kuće i kad su daleko od kuće.

Otoke krase jedinstvene prirodne plaže, kristalno čisto more i izvanredan podvodni svijet.

Paška i creska janjetina, paški sir, paška čipka, bjeloglavi supovi sinonimi su za ta dva otoka i nešto što svakako treba doživjeti upravo na tim autentičnim lokacijama.

Za one koji svoj odmor zamišljaju kao spoj odmora i aktivnosti u gotovo netaknutoj prirodi, otoci Cres i Pag idealan su odabir!


Opatija svojom jedinstvenom arhitekturom, brižno njegovanim parkovima te romantičnim ugođajem poznate šetnice Lungomare oduvijek je sinonim otmjenosti i elegancije.

Carevi i kraljevi, književnici i filozofi, pjesnici i glazbenici dio su opatijske turističke povijesti. Zavoljeli su je i zauvijek u srcu nosili i oni koji su je samo jednom posjetili.

Opatija je veličanstvena i mondena, no istovremeno umirujuća i okrepljujuća.


Istra
Opatija
Otoci
Stinica
Rijeka